Sunteţi de acord cu exploatarea gazelor de şist ?

Brazilia, 18 Nov 2011

Adevarul despre Chevron » Brazilia, 18 Nov 2011

Sursa : REUTERS, USTODAY

Aproape 155000 galoane (580000 l) de petrol se scurg in ocean  la o locatie de exploatare Chevron. Chevron estimeaza scurgerea la 110000 galoane (1galon =3,8 l). In urma proceselor se ajunge la o intelegere pe baza unor compensatii platite de Chevron; se pare ca eploatarea va putea fi reluata.

Istoria acestui incident poate fi urmarita pe paginile agentiilor de stiri REUTERS (http://www.reuters.com/ ) si USTODAY

  • Adauga legatura catre:
  • facebook.com
 

Comentarii

  • Carul mare
    2013-06-02 01:55

    Nu cred ca cineva ar pute fi impotriva independentei energetice a Romaniei.Cred insa ca aceasta independenta nu poate sa valoreze nimic in conditiile in care metoda de extragere a gazelor din straturile de sist inseamna boli,distrugerea mediului si in final moarte.De ce sa ne grabim in conditiile in care 70% din gazele folosite in tara noastra sunt de productie interna si doar 30% din import. Ma intreb daca graba este a noastra a romanilor sau a celor care vor sa fie primii colonialisti a sufletelor noastre. Va fi Moldova in viitor un santier care sa creeze atat de multe locuri de munca incat sa nu mai stim ce sa facem cu banii castigati din munca pentru marile companii petroliere ,sau un deşert plin de boli si moarte iar toate beneficiile atat de mult trambiţate ,o gogorita aruncata pe piata muncii de cei carora nu le pasa pentru ca nu suntem poporul lor. Cel mei greu de suportat este faptul ca cei pe care i-am trimis sa ne reprezinte sa ne sprijine,sa ne ajute ,acum fac pact cu diavolul si parca nu mai sunt de nationalitate romana.De ce sa fim noi cobaii? De ce tocmai noi sa fim tratati asa si ce este mai grav ,,de ce guvernantii nostri sunt de acord cu acest lucru,,...de ce ni se ia demnitatea , de ce vor sa faca lucruri impotriva vointei noastre ?...de ce sa ramanem doar cu speranta si oare pentru cat timp si cu aceasta ?...de ce glasul celor 10000 de oameni care au iesit in strada la Bârlad strigănd ca viata inseamna mai mult decât orice, aproape ca nu a însemnat nimic pentru mai marii acestei tari.? Chiar si ei mor dragii mei cititori..daca cumva cred ca sunt nemuritori se înseala amarnic!