Sunteţi de acord cu exploatarea gazelor de şist ?

GISCB la Fanfest, Rosia Montana

Anunţuri GISCB » GISCB la Fanfest, Rosia Montana

Fanfest a imbinat utilul cu placutul in sensul ca pe langa concerte tinute pro bono au fost si multe seminarii extrem de interesante, axate pe problemele actuale ale Romaniei. In dreapta se gasesc fotografii cu Rosia Montana si o imagine de la seminarul tinut de cei doi presedinti ai asociatiei Alburnus Maior, domnul Eugen David si domnul Calin Capros.
La seminarul despre gaze de sist au tinut prezentari dna geolog Georgeta Ionescu, dna Marina Stefan si dna Maria Olteanu. Domnul general Rotaru (GISCB) a avut o interventie in care a descris pe scurt cum s-a format GISCB, cum au fost informati oamenii din zona despre pericolul adus de exploatare si cum autoritatile locale si guvernamentale actuale s-au folosit de gazele de sist spre a castiga alegerile, promitand una inainte de alegeri si facand exact contrariul ulterior.

Mai jos se gasesc caricaturi si afise de la Rosia care ii prezinta pe guvernantii actuali drept absolventi ai unei inalte scoli de coruptie  politica si lobby. Cu adevarat si barladenii se simt la fel parasiti de catre guvernanti carora le pasa mai mult de diferite companii straine decat de sanatatea, bunastarea si linistea romanilor.

De ziua Rosiei Montane, pe 6 februarie, GISCB a organizat la Barlad o seara de film fiind proiectat documentarul The New Eldorado. Unul din membrii GISCB a fost implicat in redactarea unei scrisori deschise pentru salvarea Rosiei Montane, semnate de mai multe asociatii de studenti si cercetatori din strainatate.
http://studentsforrosiamontana.wordpress.com/2010/07/14/scrisoare/

Ii uram Rosiei Montane multe festivaluri frumoase precum cel din acest an.

  • Adauga legatura catre:
  • facebook.com
 

Comentarii