Sunteţi de acord cu exploatarea gazelor de şist ?

Rezervorul de petrol din orasul Chippewa, în cantonul Wayne, statul Ohio ia foc, provocand explozii 15/ 03/ 2013

Impactul asupra bunastarii » Rezervorul de petrol din orasul Chippewa, în cantonul Wayne, statul Ohio ia foc, provocand explozii 15/ 03/ 2013

Sursa: http://www.newsnet5.com/dpp/news/local_news/oh_wayne/oil-holding-tank-in-chippewa-township-in-wayne-county-catches-fire-causes-explosion#ixzz2Nnsq4vNY

Orasul Chippewa, statul Ohio

Case au fost evacuate după ce un rezervor de petrol în orasul Chippewa a explodat și a luat foc vineri seara, a declarat seful pompierilor.

Ron Browning a spus
catre NewsChannel5 ca au primit un apel telefonic anuntand o explozie în jurul orei de 4:30 pm în apropierea drumurilor Taylor si Serfass din cantonul Wayne.

Oficiali
tatile spun ca sudura bateriei de la rezervorul cu petrol a cauzat scantei care au dus la explozie. Petrolul din interiorul rezervorului care era mai mult gol a continuat să ardă și s-au ridicat cantități mari de fum întunecat spre cer, a spus șeful pompierilor.

 

Purtătorul de cuvânt al Dominion Est Ohio, Neil Durbin, a declarat: cauza oficială este încă în curs de investigare și firme pentru protectia mediului vor veni la fata locului pentru drenarea chimicalelor rămase. Echipajele vor inlocui luni echipamentele.


Datorită exploziei, capacul la unul din tancuri a zburat, aterizand la 200 de picioare mai incolo. Seful Browning a spus ca acel capac ar cântări până la 300 livre și ar fi putut cauza un prejudiciu grav în cazul în care ar fi lovit o casă sau un vehicul.

La fel
de aproape dar in direcția opusa locuiește Craig Goliat, care a crezut ca au cazut cărămizi din casa lui din cauza exploziei.

 

"Am simtit ca toată casa s-a cutremurat, m-am uitat pe fereastră și am văzut, semăna cu un capac verde rostogolindu-se la 100 picioare departare", a spus Goliath.

El ne-a spus că nu a fost evacuat, dar câteva case de peste drum au fost. Oficiali
tatile au declarat că a fost din cauza ca fumul gros si negru se indrepta in direcția lor.

Oficialii
erau ingrijorati ca focul, fiind în imediata apropiere a celui de-al doilea rezervor, ar provoca o

alta explozie. Capacul celui de-al doilea rezervor s-a umflat putin, când trebuia să stea plat.
 

"Cel mai mare pericol era ca focul sa nu afecteze cel de-al doilea rezervor, care nu era încă ventilat ... asta a fost cea mai mare îngrijorare a noastră și de aceea am tinut toată lumea deoparte", a spus seful Browning.

Durbin
de la Dominion Est Ohio a declarat ca departamentul de pompieri a stins focul în jurul orei 19.

Nu
au fost raniti, locuitorilor li s-a permis sa se intoarca înapoi în casele lor și drumul a fost redeschis vineri.

  • Adauga legatura catre:
  • facebook.com
 

Comentarii